Joensuu, Kerubi Live Goes Joensuu Areena

Joensuun vilkkaan musiikkisyksyn päättää joulukuussa toista kertaa järjestettävä Kerubi Live goes Joensuu Areena -konsertti. Tapahtumapäivä on tänä vuonna itsenäisyyspäivän aatto 5. joulukuuta, ja ohjelmassa kotimaisen rockin ja iskelmän vahvaa osaamista.

Kerubi Liven ajatuksena on viedä Kerubin joulunalustunnelma areenamittakaavaan, ja samalla tarjota isolle joukolle ihmisiä festivaalimainen pikkujoulukokemus elävän musiikin tahdissa. Tarjolla on maan kärkipään artistien lisäksi Kerubin jouluherkkuja, glögiä sekä hilpeää pikkujoulutunnelmaa.

Kerubi Liven lavalla nähdään kolme kovaa kotimaista pitkän linjan suosikkia. Tuure Kilpeläisen ja Kaihon karavaanin maailmanmusiikista ammentava poljento on tullut osaksi monen sielunmaisemaa 2000-luvulla. Saman tempun on lauluillaan tehnyt Lauri Tähkä, ja samalla osoittanut suuntaa maamme nykyiskelmälle. Illan kolmas artisti asettuukin jo legendaosastolle. Popeda on yksi suomirokin ikoneista, ja bändin meno tuntuu vain parantuvan vuosien kertyessä.

Lisätietoja kerubi.fi